IVF babbel

Die Amerikaanse sportaanbieder Erin Andrews ondergaan sewende IVF -siklus

Die gewilde Amerikaanse sportaanbieder Erin Andrews het onthul dat sy tans haar sewende IVF -siklus in agt jaar ondergaan

Die 43-jarige het onlangs vertel dat sy vrugbaarheidsbehandeling ondergaan het sedert sy 35 was en besluit om uit te spreek om die taboes en skaamte wat verband hou met onvrugbaarheid te deurbreek.

Die veteraan -omroeper het in 'n opstel wat sy vir Bulletin saamgestel het, gesê: 'Ek probeer nou al 'n rukkie IVF -behandeling doen, maar soms gaan dit nie soos u wil nie.

'Elke siklus in 'n vrou se liggaam is anders, so sommige maande is beter as ander.

'Toe ek hoor dat dit die beste tyd was om 'n ander behandeling te ondergaan, moes ek alles weer regkry. Hoe gaan ek hierdie behandeling bo my werkskedule jongleren? Ek het so gestres geraak. As dit gebeur, laat dit u werklik die vraag ontstaan: is dit die toekoms van my gesin of is dit my werk? ”

Erin, wat getroud is met die voormalige NHL -speler Jarrett Stroll. het haar vrugbaarheidsreis jare lank 'n privaat aangeleentheid gehou, maar het onlangs gevoel dat die tyd reg is om oop te maak oor wat sy deurgemaak het.

Sy het gesê: 'Ek werk in 'n bedryf waar ek dink dat vroue die behoefte het om dinge soos hierdie stil te hou. Maar nee, daar is soveel ander vroue wat hul loopbane op die spoor kan sit omdat hulle geen geleenthede wil misloop nie. Dit is so algemeen dat mense laat begin met gesinne en soveel aspekte van hul lewens laat wag. ”

Erin het gesê dat haar base baie ondersteun het en haar selfs aangemoedig het om openlik te wees oor haar reis.

Sy het gesê: 'Ek probeer 'n baba kry. Ek skaam my nie, en ek wil eerlik hieroor wees. ”

Haar boodskap word afgesluit deur mense aan te moedig om liefde en deernis aan hulself te betoon.

Sy het gesê: 'In plaas van skaam te voel, moet ons onsself meer liefde gee. Dit is mal, want dit kan na so 'n eensame ding lyk. Daar is so baie van ons wat dit deurmaak, en daaroor word net nie genoeg gepraat nie. ”

Volg haar op Instagram om die reis van Erin te volg hier afgelaai word.

 

Voeg kommentaar by

nuusbrief

onderwerpe

TTC GEMEENSKAP

GEWEES