IVF babbel

Petisie vra vir meer ondersteuning vir geestesgesondheid vir almal wat onvrugbaarheid ervaar

Twee vroue het saamgespan om 'n petisie van stapel te stuur vir beter ondersteuning vir geestesgesondheid vir almal wat vrugbaarheidsbehandeling ondergaan

Die gov.uk-petisie is geloods deur Natalie Williams wat eerstehandse ondervinding van onvrugbaarheidstryd ervaar en graag ander op hul reis wil help.

Die 33-jarige het Katie Jarrett ontmoet deur Natalie se Facebook-ondersteuningsgroep, IVF Kos en Heath, en die paartjie het belowe om alles in hul vermoë te doen om elkeen wat dalk ly, te ondersteun emosioneel en fisies as gevolg van hul vrugbaarheidsreis.

Natalie, wat het Polisistiese ovariumsindroom, probeer al vir ses jaar swanger raak en is op die punt om nog 'n siklus te begin, wat sy beplan om te dokumenteer.

Sy het gesê: 'Ek is na 'n spesialis verwys en my IVF is die beste opsie. Omdat ek nie wou wag nie, het ons gespaar om privaat te raak, en hoewel dit 'n eng tyd was, het ek gedink dit was die antwoord en dat ons uiteindelik 'n baba sou kry. '

Maar net 'n paar dae na die aanvang van die behandeling, 'n geblokkeerde fallopiese buis Die proses is gestop en aan Natalie is gesê dat sy 'n operasie moet onderneem om haar kanse om swanger te raak, te verbeter.

"Tydens my operasie het hulle gevind dat albei buise geblokkeer is en dat hulle geknip moes word," sê sy. 'Hierdie nuus het my hart gebreek. Ek het toe geweet dat ek nooit van nature sou swanger word nie. Ek kon nie doen waarvoor my liggaam gebou is nie en dit het my as 'n mislukking laat voel - as vrou en vrou. My maat was ongelooflik en het heeltyd by my gestaan ​​en altyd vir my gesê dat hy van my hou en maak nie saak wat hy by my staan ​​nie.

'In Augustus 2018, nadat ek van my operasie herstel het, is die een wat ons geskep het, oorgedra. Ongelukkig het ons ná tien dae ontdek dat dit misluk het. Geen woorde kan my hartseer uitdruk nie. ”

Twee maande later is Natalie na haar dokter om te vra of daar bloedtoetse is om vas te stel waarom dit misluk, met haar bloedresultate wat 'n hoë mate van prolaktien toon.

Nadat sy haar spesialis gesien het, is haar vlakke onder spanning geplaas en daarom besluit Natalie om alles in haar vermoë te doen berei haarself fisies en geestelik voor op die reis wat voorlê.

Sy het gesê: 'Ek het 'n Facebook-groep gaan soek om te help, maar daar was geen groepe wat met voedsel verband hou nie, en ek het my eie groep op die been gebring. 'N Paar maande gelede het ek besef dat niemand praat oor die geestesgesondheidskant van onvrugbaarheid nie, wat hartseer is omdat baie vroue daaronder ly - ek en ek - en dit is toe ek besef dat ek moet optree om op te staan ​​en te praat. uit vir al die mense wat bang is om.

'Mense - en ek sê mense - omdat vroue en mans daagliks ly, terwyl mense rondom ons swanger is en familielede vra' wanneer kry jy 'n baba 'of' jy word nie jonger 'nie.

'As hulle maar net weet hoe moeilik dit vir ons is. Dit is waarom ek die versoekskrif opgestel het. ”

Volgende week vertel ons Katie se verhaal waarom sy besluit het om by die veldtog betrokke te raak.

Om die petisie te onderteken kliek hier

Om by Natalie se Facebook-blad aan te sluit, kliek hier

Verwante inhoud

https://www.ivfbabble.com/2019/01/ivf-babble-fertility-network-uk-present-scream4ivf-petition-downing-street/

 

op die regte pad

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.