IVF babbel

The power of the #ttctribe, deur Hollie Shirley

Hallo my liefdes! Welkom terug in Mei, sy sonnige en 'n heerlike bankvakansie in die Verenigde Koninkryk!

Verlede naweek was dus die tweede IVF Babble #TTClunch in Manchester, en wat 'n wonderlike dag wat ons gehad het! (Ek bedoel, behalwe om 6:XNUMX wakker word, maar hey, dit is vir julle, so dit is die moeite werd)

Ons het meer as 80 mense gehad om ander mense te ontmoet, na ons sprekers te luister en te gesels oor alle IVF-dinge. Ek was so geëerd om deel te kon wees van hierdie dag en my eie storie te deel met almal wat saam gekom het. Baie dankie aan Sara en Tracey vir die reël van hierdie ontmoeting. Ek het nog altyd aan "ondersteuningsgroepe" gedink as hierdie slordige neerdrukkende situasie, maar hierdie ontmoetings bewys dat die klub vir vrugbaarheidstryd 'n inspirerende, prettige en sterk klub is en ons ondersteun mekaar mekaar fel.

'N Groot dank aan die wonderlike gassprekers op die dag wat almal in die kamer geïnspireer, ingelig en vertroos het:

Cat Strawbridge van die Vrugbaarheidsnetwerk, Natalie Silverman van die Vrugbaarheid Podcast, die briljante Dr Peter Kerecsenyi van Vrugbaarheid Manchester, Rosie Tadman ons lieflike voedingskundige en Sarah Banks, die ongelooflike lewensafrigter wat ons almal daagliks wil hê!

Ek dink almal het van hierdie dag af bietjie beter gevoel oor hul eie reis en die wete dat dit nie saak is waar u op hierdie pad is nie, daar altyd mense is om mee te praat en u te ondersteun. Dit bring my by my volgende onderwerp.

Die krag van Instagram

Na die 'Relaxgate'-skandaal 'n paar weke gelede, was daar 'n groot toename in aktiwiteit op Instagram se #TTCTribe wat hul eie stories, reise en die oorweldigende ondersteuning wat uitgestort word, meer openlik gedeel het, is ongelooflik en nogal eerlikwaar inspirerend. Julle is ongelooflik.

Niemand verwag ooit hoe moeilik om 'n gesin te hê nie.

Vir my was dit twee jaar se probeer, en laat ek jou sê, dit is moeilik! Veral as almal rondom u babas soos niemand se besigheid uittrek nie en u raad gee, maar nie nuttig nie! U kan vind dat u afsluit van familie, vriende, die dinge wat u vroeër liefgehad het, alles in die strewe om u baba te kry. Jy verander alles in jou lewe - jou dieet, jy gooi koffie neer, hou op om uit te gaan en vriende te sien, jy verander elke skoonmaakproduk en velsorgroetine in jou huis, jy word geïsoleer en ellendig.

Dit is so moeilik om deur te gaan, en die ergste is dat, tensy u 'n onvrugbare vriend het, dit voel asof niemand verstaan ​​waardeur u gaan nie.

Nou is ek baie openlik oor ons onvrugbaarheidstryd. Heck, ek het 'n boek daaroor geskryf. En op baie maniere is ek gelukkig. Ek het ongelooflike ondersteuning en aanmoediging van familie en vriende wat die tyd geneem het om my situasie te verstaan ​​en weet wat om te sê en wat om nie te sê nie. Maar daar is iets unieks en spesiaals aan vertroosting deur ander wat dieselfde stryd deurgemaak het.

Tydens my skryfproses wou ek van regte mense hoor wat deur dieselfde probleem gaan as ek, en daarom het ek besluit om die hashtag #infertiliteit op Instagram te soek om te sien of daar mense is wat ek kan uitreik. Ek het deur die openbare rekeninge gesoek wat die # infertiliteit-hashtag gebruik het en op 'n oorweldigende hoeveelheid vroue afgekom wat hul stryd met onvrugbaarheid deel. Dit was 'n vars lug om hul reis te volg - ek was regtig nie alleen nie! Omdat baie vrouens nou swanger was en aanhou om hul verhale te deel, het hierdie vroue my ook hoop gegee. Baie het hul eie Instagram-onvrugbaarheids-bladsye om te volg, iets wat ek gekies het om nie te doen nie, hulle is inspirerend en bied hoop.

Toe ek eers binnekom, besef ek dat daar duisende Instagram-gebruikers net soos ek is wat hul rekeninge toegewy het om hul reis te deel.

Ek kon met vroue oor die hele wêreld deel wat sukkel met onvrugbaarheid op alle terreine, insig kry oor watter aanvullings ek moet neem en vrugbaarheidsbehandelings moet volg, vrae om my dokter te vra, boeke om te lees en soveel meer. Ons stuur steeds geskenke en bemoedigingskaarte vir mekaar as iemand weer 'n negatiewe swangerskapstoets kry. Ons waai en weet dat ons verstaan ​​word. Baie van hulle het ek nog nooit en sal ek nooit ontmoet nie, maar ek beskou hulle as my susters - 'TTC (probeer swanger word) susters.' Sommige TTC-susters sukkel met Endometriose, lae AMH, PCOS, onverklaarbare of manlike faktor-onvrugbaarheid. Sommige probeer hul eerste ronde clomid, terwyl ander op hul vyfde IVF-ronde is. Ons verhale is nie almal dieselfde nie, maar ons het almal 'n gemene deler wat ons verbind hou.

Hierdie ongelooflike groep mense inspireer my en hou my positief. As ek my woede, frustrasie of hartseer moet uithaal, is hierdie groep hier vir my, en hul virtuele arms om my draai en my toelaat om my uit te druk sonder oordeel, geen onnoselheid en geen vrees om vir my gesê te word om 'net te ontspan daaraan dink ”. Hierdie gemeenskap is sterk en inspirerend, en as u voel dat u moet praat, soek net die hutsmerke #IVFSTRONGERTOGETHER, #TTCTRIBE, # INFERTILITYAWARENESS en u sal ons vind. Ons sal u welkom heen en luister en alles in ons vermoë aanbied om u te help.

Hierdie ontmoetings met IVF Babble dra by tot hierdie ondersteuning en herinner ons almal daaraan dat u, ongeag wat u ook al is, nie alleen is nie.

Ek hoop dat julle almal Saterdag lekker gekuier het. Ek weet dat die IVF Babble-span na die VSA is om 'n #ttc daar te doen en ook nog een in die komende weke in die Verenigde Koninkryk oor 'eier- en sperm donasie'. Maar as u een in u stad wil hou, laat weet ons in die kommentaar of op @ivfbabble (op Facebook, Twitter en Instagram)

Tot volgende keer,
Hx

Voeg kommentaar by

nuusbrief

onderwerpe

TTC GEMEENSKAP

GEWEES