IVF babbel

Die werklikheidstelevisiester Vicky Pattison vrees vir vrugbaarheid ná jare se partytjies

Die voormalige Geordie Shore-ster Vicky Pattison het haar kommer uitgespreek oor haar toekomstige vrugbaarheid nadat sy 'n kliniek besoek het vir toetse

Die 31-jarige het op haar sosiale media-bladsye gepos dat sy 'n wekroep 'ontvang het nadat sy die uitslae van 'n reeks vrugbaarheidstoetse ontvang het, en het gesê dat sy 'n gesonder leefstyl sal moet lei as sy kinders wil hê.

Sy plaas 'n beeld van trane wat oor haar gesig stroom en sê: 'Dit is 'n foto van my die oggend toe ek my resultate in 'n vrugbaarheidskliniek moes haal. Ek is gewoonlik 'n sterk, saam vrou, maar op daardie oggend het ek soos 'n bang dogtertjie gevoel. '

Vicky was een van die toonaangewende sterre van die werklikheidsprogram, wat in Newcastle Upon Tyne verfilm is en 'n groep jongmense wys terwyl hulle op die afspraak- en partytjietoneel optree.

Vicky het tot onlangs gesê dat sy nie moederskap in haar toekoms oorweeg het nie, maar aangesien sy dertig jaar oud was en die vooruitsig gehad het om te gaan sit, het dit op die voorpunt van haar begeertes gekom.

Sy het onlangs gesê dat sy met die proses begin het vries haar eiers as 'n versekeringspolis, maar dit moes verskeie lewenstylwysigings aanbring om haar liggaam in 'n goeie vorm te kry, insluitend die hersiening daarvan kos en drink.

Sy het gesê: 'Daar het iets in my binneste ontwaak en dit is onmoontlik om te ignoreer.

'Ek het nog nooit een keer die gevolge van my lewenstyl op lang termyn oorweeg nie, en op hierdie oomblik, toe hierdie foto geneem is, het ek myself gehaat omdat ek selfsugtig, roekeloos was en nie die volwassenheid gehad het nie, om te sien dat ek myself groot emosionele probleme sou veroorsaak toekoms. Op hierdie oomblik was ek al te bewus van die moontlike gevolge. ”

Moes u u lewensstyl verander om u swanger te word? Of het die partytjie deur u twintig teruggekom om u in u dertig te spook? Ons wil graag u storie hoor, e-pos na mystory@ivfbabble.com

Verwante inhoud

https://www.ivfbabble.com/2019/09/love-island-star-chris-hughes-worries-might-infertile/

op die regte pad

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by

Instagram

Instagram het leë data teruggestuur. Magtig asseblief jou Instagram-rekening in die inpropinstellings .