IVF babbel

RHOM se Jackie en Ben verwelkom IVF-tweeling

Die gewilde Australiese werklikheidstelevisiester Jackie Gillies en haar tromspeler-man, Ben, het 'n tweeling via IVF verwelkom ná agt rondes van behandeling

Die egpaar het hul vreugde aan hul aangekondig sosiale media volgelinge na die geboorte op 17 Oktober 2021.

Jackie het haar IVF-reis op die treffertelevisieprogram, Real Housewives of Melbourne, gedokumenteer, en vir haar mede-spelers vertel dat sy tans op haar agtste ronde van vrugbaarheidsbehandeling was saam met Ben, wat saam met die groep Silverchair dromme.

Die 41-jarige celebrity sielkundige het gesê: “Hulle is hier. OMG, hulle is so oulik. My hart is vol.”

Sy het nie hul geslag of name bekend gemaak nie, maar het gesê sy sal meer besonderhede in haar volgende podcast gee.

Jackie het gesê sy voel dit is belangrik om haar IVF-reis te dokumenteer, en deel dat sy vyf maande tevore 'n hartverskeurende miskraam ervaar het.

Sy het aan Joel Creasey gesê oor haar besluit om oor hul vrugbaarheidsreis op die program te praat: “Een van die grootste redes waarom ek besluit het om vir hierdie seisoen terug te kom, was omdat ek gevoel het dat ek oop moet wees oor IVF en my reis.

“Ek het die afgelope 17 jaar soveel psigiese lesings gedoen waar vroue skaam gevoel het om IVF te doen, en ek het gevoel ek moet terugkom en daardie gesprek oopmaak en nie toelaat dat dit 'n stigma is nie.

“Baie vroue wat IVF gedoen het, het nie eens hul ouers of broers en susters vertel nie omdat hulle skaam is om geoordeel te word of om nie natuurlik swanger te kan raak nie.

"Ek weet hoe dit voel om deur IVF en daardie emosies te gaan, en ek het besluit ek moet alles deel, insluitend die miskraam, en die wel en wee van IVF, want dit is nie 'n maklike reis nie."

Het jy geweet ons is op sosiale media? Soek @IVFbabble aan Facebook, Twitter en Instagram.

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

KONTROLEER U Vrugbaarheid