IVF babbel

Sap vir vrugbaarheid

As iemand wat redelik goed geëet het voordat hy probeer swanger raak, was ek beslis nie 'n perfekte voorbeeld van 'n 'gesonde eter' nie, sê Tracey Bambrough, medestigter van IVF-gebabbel.

Ek het die reëls baie oortree - ek was mal oor sjokolade, 'n glasie wyn en 'n wye verskeidenheid kosse. Ek het nie opgehou om te oorweeg wat die voedingstowwe in die voedsel was wat ek verbruik het nie.

Ek het beslis nooit versap nie! Ek sal die vreemde artikel in tydskrifte raakloop oor die voordele daarvan, maar dit is sover dit gegaan het.

By my tweede en laaste poging tot swangerskap deur middel van IVF in my veertigs, het ek egter gewonder oor die krag van 'n koppie groente of vrugtesap elke dag vir vrugbaarheid. Ek het besluit om dit te probeer. Daar was niks om te probeer verloor nie.

My sapregime!

So, my sap bestaan ​​elke oggend uit boerenkool, twee appels, gemmer, piesang, suurlemoensap, een teelepel spirulina en vars appelsap (nie konsentraat nie), wat in my nuwe Nutribullet gemeng is. Alhoewel ek dit aanvanklik nogal moeilik gevind het om aan te neem, het ek daaraan gewoond geraak, en dit hou my eintlik selfs vandag nog, 15 maande nadat ek 'n tweeling gebaar het, daarvan om hierdie sappe te hê.

Was dit die sap? Natuurlik nie op sy eie nie, maar dit was een van die vele lewenstylveranderings wat ek aangebring het, en ek voel dit het gehelp. Dit het beslis my lewenskrag en welstand verhoog, en ek het myself gedurende die grootste deel van die swangerskap versap, want dit het my goed laat voel. Ek het ongeveer 3 maande swanger 'n groot afkeer van boerenkool gehad, wat niks gedoen het vir my oggendnaarheid nie, maar vervang dit met twee teelepels spirulina.

Sap vir vrugbaarheid moet regtig net een keer per dag wees, dit was vir my tydens ontbyt. Of soms gooi ek dit in my deksel, soortgelyk aan dié wat in Starbucks verkoop word, neem dit saam met my in die motor en drink op pad werk toe.

U kan dus vra, wat is die voordele van versap?

Daar is baie. Die voedingstowwe, vitamiene, minerale en ensieme wat u liggaam benodig, kan in net een glas verbruik word. U hoef nie te gaan sit en klontjies boerenkool, spirulina, skywe gemmer te eet nie - u kan al die goedjies in een sak sak. Verder, omdat die groente en vrugte rou is, sal u geen mikrovoedingstowwe verloor deur die normale kookproses nie. Sap is 'n wonderlike manier om die smaak van groente te masker waarvan jy dalk nie hou nie, maar wat so goed vir jou gaan wees.

Wat kan jy sap?

U kan enige vrugte of groente sap. Diegene wat gewild is vir skoonmaak- en genesingseienskappe, sluit in donkerblaargroente (veral boerenkool-, spinasie- en koolgroente), wortels, seldery, pietersielie, koriander, kool, appels, suurlemoene, lemmetjies, gemmer, komkommers, beet, lemoene, pomelo's, kiwi, soetrissies ... die moontlikhede is eindeloos!

Speel met verskillende smaakkombinasies totdat u u gunsteling vind. Begin met geure wat u geniet en raak dan avontuurlik.

Hou organies waar moontlik

Ek beveel aan dat die groente en vrugte organies is en behoorlik gewas word voordat dit verbruik word. Daar word berig dat plaagdoders wat soms op nie-organiese voedsel gebruik word, die vrugbaarheid nadelig kan beïnvloed.

Om die koste laag te hou, sou ek die boerenkool wat vinnig afgaan, vries en dieselfde doen vir ander groente en vrugte wat ouer word binne 'n paar dae na aankoop.

Dit het beslis gewerk vir my en baie van my vriende wat ook die IVF-reis onderneem het. 

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.