IVF babbel

Shayne Ward en verloofde Sophie verwag na 'n hartverskeurende vrugbaarheidsreis

Shayne Ward en sy verloofde Sophie verwag hul tweede kind ná 'n hartverskeurende vrugbaarheidsreis

Die paartjie het in 2016 ontmoet en begin uitgaan en in dieselfde jaar het hulle aangekondig dat hulle hul eersteling verwag.

Hul dogter, Willow May, is in Desember 2016 gebore, en Shayne en Sophie het in Desember 2017 verloof geraak.

Die voormalige Hollyoaks-aktrise het vir haar oopgemaak 184,000 XNUMX Instagram-volgelinge oor hul vreugde oor die swangerskap - maar dit was 'n lang tyd vir die paar.

Die egpaar het onlangs aangekondig dat hulle hul tweede kind natuurlik verwag nadat hulle deur IVF gegaan het

Sophie (38) het aan aanhangers gesê sy voel sy moet stilbly en onder die radar oor die vorige twee jaar van probeer om 'n broer of suster vir Willow te kry, aangesien die pyn om daaroor te praat net te veel was vir die paartjie om te dra.

Sy het gesê: “Die pad na ouerskap is nooit maklik nie en vir so baie is dit gevul met hartseer, verlies, vrees, eensaamheid en wanhoop en dan herhaal en herhaal en herhaal.

“Ons was so gelukkig om Willow natuurlik te verwek, maar dan is geen reis ooit dieselfde nie, reg? Na twee jaar van probeer, en geen antwoorde, was IVF ons enigste opsie.

“Toe ek IVF ingegaan het, het ek gedink dit sou so maklik wees, hoe verkeerd was ek nie! Ek het nie net gevind dat ek met niemand daaroor kon praat nie, maar ek was ook net nie voorbereid op wat dit geestelik, fisies aan ons sou doen nie.

"Toetse, operasies, gesondheidskwessies, hormone in oorvloed, en dan die verlies na verlies na verlies, en vir die meeste mense wat hierdeur gaan, word hierdie dinge in stilte gely, verswelg in hartseer.

'n Herinnering wat so sterk in my gedagtes uitstaan, is om in die hospitaalkamer te sit voordat ek in die operasie gaan en al die ander vroue ook sien wag en die stilte was oorverdowend, maar eenheid het daardie dag gevorm en ek het die hoop gevoel en daardie vroue het dit gegee vir my en ek is hulle vir ewig dankbaar.

"So vir enige persoon wat deur hierdie reis gaan, weet ek nie hoe lank jou reis was of hoe lank dit sal wees nie, maar ek wou sê, ek sien jou en jy is nie alleen nie, jy is die dapperste, jy is krygers en Ek het jou lief."

Sedert die egpaar hul nuus in 'n onderhoud met Hello! tydskrif en Sophie se eerlike plasing oor wat hulle deurgemaak het, het sy gesê sy is oorval met boodskappe van ondersteuning van vriende en aanhangers.

Het jy deur IVF gegaan en toe natuurlik swanger geword? Ons sal graag jou storie wil hoor, e-pos mystory@ivfbabble.com.

Sluit aan by ons gemeenskap. Die Pineapple-toepassing verbind jou met ander TTC wat verstaan

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

KONTROLEER U Vrugbaarheid