IVF babbel

Enkellopende Skotse vrou beywer haar vir gratis toegang tot IVF

'n Enkellopende vrou van Oos-Lothian het oopgemaak oor haar stryd om 'n kind te hê nadat sy toegang geweier is IVF

Anne-Marie Morrison was verpletter nadat haar NHS-befondsde IVF teruggetrek is nadat sy 'n beledigende verhouding verlaat het.

Die 36-jarige van Dunbar het 'n veldtog geloods om toegang te verkry tot vrugbaarheidsklinieke vir vroue wat enkele vir watter rede ook al.

Wetgewing in Skotland laat tans nie vroue wat enkellopend is toe om openbare befondsde vrugbaarheidsklinieke te betree nie.

Vroue moet vir 'n minimum van drie jaar in 'n verhouding wees voordat hulle vir behandeling in aanmerking kom.

Anne-Marie het haar eie geld twee keer aan behandeling deur 'n spermskenker bestee, maar die prosedures het nie gewerk nie.

Die Open University-student het aan Edinburgh Live gesê: “Ek is absoluut woedend; Ek kan dit nie glo nie en ek is diep seergemaak.

“Vir iemand om jou drome te verpletter wanneer hulle nie eens na jou luister nie en nie eers weet wie ek is nie. Hulle ken nie hierdie miljoene ander vroue nie en hulle weet nie waardeur hulle is nie.

“Ek is dankbaar vir my lewe en alles wat ons omring. Dit is pragtig en ek kan dit vir iemand anders voorsien. Dit beteken alles vir my om iemand wat asemrowend is in die wêreld te bring en dit saam met my te ervaar.”

Anne-Marie het onthul dat sy 'n beledigende verhouding vrygespring het en gevoel het sy is gepenaliseer omdat sy kon loskom.

Sy het gesê: “Ek het net niemand ontmoet wat ek op die oomblik genoeg kan vertrou om in 'n baba se lewe te bring nie. Ek stel myne en hul veiligheid eerste voor enigiemand anders.”

“Ek was saam met iemand wat vir my aaklig was en my geslaan het. Ek het deur vrouehulp gegaan en hierdie persoon lank, lank gelede verlaat en hierdie beskermende vaardighede ontwikkel om te weet waar om hulle te sien as ek ooit weer saam met so iemand is.”

“Jy verdien die hoogste vlak van behandeling en ek het dit nie gevind nie en daarom het ek nie met iemand afgereken nie.”

Anne-Marie het 'n petisie geloods en dit het reeds byna 500 handtekeninge gekry, maar dit sal minstens 10,000 XNUMX nodig hê om deur die Skotse regering oorweeg te word.

’n Woordvoerder van die Skotse regering het gesê: “Terwyl wetgewing, lisensiëring en regulering van IVF voorbehou is, word aflewering deur die Skotse regering bestuur. Ons het ongeveer £40 miljoen oor vyf jaar belê om IVF-wagtye te verbeter en aan uitgebreide NHS-toegangskriteria te voldoen.

Om die petisie te onderteken, kliek hier.

Verwante inhoud:

Skotse vroue moet IVF-behandeling laat stop as hulle nie ingeënt is nie

 

 

IVF gebabbel

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.