IVF babbel

'N Sleaford-egpaar het tweelingseuns na jare van mediese probleme en behandelings

'N Sleaford-egpaar is' oor die maan 'nadat hulle 'n baba-seuntjie verwelkom het na jare van chirurgie en 'n mislukte vrugbaarheidsbehandeling

Emily en Stuart Hopkins is al jare besig om kinders te hê, maar Emily s'n endometriose het hulle nie in staat om van nature swanger te raak nie.

Sy is 'n paar jaar gelede met die verswakkende siekte gediagnoseer en het sedertdien talle operasies ondergaan om haar toestand en pyn te verlig. Endometriose veroorsaak dat baarmoederweefsel in ander dele van die liggaam groei, insluitend die maag, ingewande, niere en selfs in die brein. As 'n vrou menstruasie ondergaan, swel dit en krimp die weefsel en veroorsaak dit pynlike pyn. Baie vroue met endometriose sukkel om swanger te raak of kan swanger raak. Emily en Stuart is egter nou die trotse ouers vir Michael en Matthew, wat in Maart vanjaar gebore is.

Emily verduidelik dat sy jare lank probleme met menstruasie gehad het

'Ek en Stuart ken mekaar al jare, maar ons het eers in 2014 bymekaargekom. Ek het probleme gehad met my menstruele siklusse en met ou kêrels voordat ek by hom was. Dit het egter 'n bietjie moeilik geword om redelik intiem te wees. Dit het geblyk dat ek endometriose en ernstige littekens gehad het. ”

Na haar diagnose het dokters die egpaar gesê om aan te hou probeer om swanger te raak. Met verloop van tyd het dit duidelik geword dat hulle mediese ingryping nodig het om hul gesin te begin. 'Dinge het al moeiliker begin raak, en ons het verskillende vrugbaarheidskonsultante in Lincoln en Grantham gesien. Na twee jaar se poging het ons gedink ons ​​moet na NHS IVF gaan. ”

Hul eerste rondte van toetsing het slegte nuus tot gevolg gehad

'Dit was aaklig, ons is na 'n kliniek in Gainsborough waar hulle my getoets het FSH (follikelstimulerende hormoon) en hulle het gesê dat hulle nie hoog genoeg is om geld te kry nie. ”

Stuart streef daarna om Emily toe te laat om weer die toetse af te lê, en haar FSH-vlakke was hoog genoeg om te slaag. Sy het egter vinnig ontwikkel poliepe in haar baarmoeder, wat embrio-inplanting voorkom.

'Ek het die poliepe verwyder, en toe ek in Oktober 2018 in 'n skandering gevind het dat ek vloeistof uit my buise lek en ek moes 'n operasie ondergaan om dit te stop. Hulle het gesê dat hulle miskien my eierstokke moet verwyder, en ek het aan hulle gesê om die linker een te red as hulle kon. ”

Die dokters moes inderdaad haar regter-eierstok verwyder en van haar linkerkant afknyp

Dit was 'n seën in die vermomming. 'Ek was oor die maan, hulle het my buise vasgemaak, want ons kon nou die IVF begin sonder dat die vloeistof lek. Ons het ongeveer sewe eiers wat gevries was, hulle het die beste gepluk en dit in Mei 2019 ingeplant. ”

Hul eerste ronde IVF was onsuksesvol, maar sy het gou beter nuus gekry. 'Die tweede keer dat ek hulle ingeplant het, het ek twee weke van die werk af geneem, en ek het geweet dat dit tyd het geneem. Ons moes nog steeds wag vir die toets om aan te toon dat dit positief is. Vyf dae later het ek nogal gebloei en ek het gedink: 'oh great'. Ek het gedink dit het verloop voordat dit selfs begin het. '

Sy en Stuart het gedink dat haar swangerskap besig was om te eindig, maar dat hulle op die punt was om goeie nuus te kry

'Ons het albei gedink die baba is weg, maar toe sê die vrou dat sy een baba kan sien, helder soos die dag. U kon selfs die hartklop sien. My man het gesê dat hy iets gesien het, en die vrou het gesê daar is nog 'n baba in die hoek weggesteek. Dit was een van die beste dae in my lewe - ons het met niks ingegaan en met twee babas uitgekom nie. ”

Emily het wel 'n moeilike swangerskap gehad en het tekens van preeklampsie getoon toe die dokters besluit het om haar seuns via 'n C-afdeling te bevry. Die aflewering was aan die gang. 'Ek het 'n aansienlike bloedverlies gehad - ek het driekwart van my bloed verloor.'

Een van haar babas het meer as die ander gesukkel. 'Michael het geskree, maar Matthew was stiller, so ek het geweet dat daar iets verkeerd was. Maar om albei bymekaar te hou, kan ek dit nie beskryf nie. ' Matthew het teruggespring, en albei babas is 'n paar dae later saam met die paartjie huis toe.

Ons wens Emily, Stuart, Matthew en Michael alle geluk in die wêreld toe!

https://www.ivfbabble.com/2020/05/understanding-endometriosis/

IVF gebabbel

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

Instagram

Instagram het leë data teruggestuur. Magtig asseblief jou Instagram-rekening in die inpropinstellings .