IVF babbel

Is skenking van sperms die regte keuse vir my?

Dit is 'n bekende feit dat mans minder geneig is as vroue om hul huisdokter te besoek, dikwels as gevolg van onsekerheid en verleentheid. Ons verstaan ​​ook dat spermskenking nie die maklikste is om oor te praat nie.

Daarom het ons u antwoorde gegee op sommige van die mees algemene vrae.

Is skenking van sperms die regte keuse vir my?

Spermskenkers kan die droom van ouerskap suksesvol verwesenlik vir mense wat met natuurlike bevrugting sukkel. Sommige mans is gelukkig om spermskenkers te word, terwyl ander besluit dat dit nie vir hulle is nie. Almal is verskillend, sodat u net kan besluit wat vir u reg voel. Verkry soveel inligting as wat u kan help om u besluit te neem en u gedagtes en bekommernisse met 'n geliefde te deel. As u die aanlyngetuienisse van mans wat self sperma geskenk het, aanlyn kan lees, kan u baie insig kry. Moenie bang wees om bykomende ondersteuning te kry by die vele organisasies wat daar buite is wat elke dag met mense soos u praat nie.

Wat sal gebeur as ek van plan verander?

Dit is goed om van plan te verander, so moenie bekommerd wees nie. Die personeel wat saam met u werk, sal u besluit ten volle begryp en respekteer.

Maak dit saak dat my lewensmaat / kinders nie wil hê ek moet skenk nie?

Daar is geen wet wat verhinder dat u saad sonder toestemming van u gesin skenk nie, maar dat u seën baie belangrik kan wees. Vennote en kinders kan 'n goeie bron van ondersteuning bied en in sommige gevalle sal die kliniek moontlik nie u monster daarsonder aanvaar nie.

Is my ouderdom belangrik as ek sperma skenk?

Spermskenkers moet ouer as 18 wees en in die meeste gevalle nie ouer as 41 nie.

Kan ek verwerp word as gevolg van my lewenstyl?

Daar is verskillende kriteria vir spermskenking in die verskillende klinieke en elke aansoeker word op 'n individuele basis beoordeel. Aspekte soos gewig, dwelmmisbruik en alkoholverbruik word in ag geneem, saam met die vraag of u 'n roker is.

Wat moet ek verwag as ek sperm skenk?

Daar word van u verwag om 'n monster te vervaardig deur in 'n steriele houer wat voorsien is, te ejakuleer. Daar is privaat kamers met 'n verskeidenheid materiaal vir volwassenes wat die proses so eenvoudig en stresvry moontlik maak.

Kan ek my monster tuis maak en dit na die kliniek neem?

Om te verseker dat die sperma nie besoedel is nie, moet dit in die steriele kliniekomgewing geproduseer word. Ons wil alles doen om hierdie prosedure so aangenaam moontlik te maak.

Kan my maat help met die vervaardiging van voorbeelde eerder as om materiaal vir volwassenes te gebruik?

Dit is noodsaaklik dat spermmonsters in isolasie geproduseer word om enige risiko van besmetting te verminder.

Wat moet ek doen as ek nie 'n monster kan produseer as ek veronderstel is om te doen nie?

Laat weet net die personeel by die kliniek, en hulle kan 'n ander tyd herrangskik om weer te probeer. Die personeel sien dat dit gereeld gebeur, so moenie bekommerd of ongemaklik voel nie.

Moet ek vermy ejakulasie voordat ek my monster gee?

Om die saad van die hoogste gehalte te verkry, is dit die beste om ejakulasie vir drie dae te vermy voordat u u monster produseer.

Moet my werkgewer daarvan weet?
Of u u werkgewer oor die skenking van sperms vertel of nie, is u verantwoordelikheid.

Word ek betaal vir die skenking van sperm?

Elke keer as u 'n monster produseer, word u met £ 35 vergoed.

Hoeveel kinders sal met my sperm gebore word?

Die aantal kinders wat met u spermskenking geproduseer word, is onbeperk, hoewel daar 'n maksimum van tien gesinne bestaan.

Sal kinders wat met my monster vervaardig is, weet wie ek is?

Uiteindelik hang dit daarvan af of die ouers die gebruik van 'n spermskenker openbaar of nie. Volgens die Britse wetgewing moet spermskenkers hul persoonlike inligting registreer. Sodra u 18 jaar oud is, kan mense wat swanger word met u geskenkte sperm, u identifiseer. Alhoewel dit onwettig is in die Verenigde Koninkryk, bly anoniem skenk 'n opsie in baie lande.

Wat as ek wil weet hoeveel keer my sperm gebruik is?

Inligting oor hoeveel swangerskappe en geboortes as gevolg van u donasie kan op versoek gedeel word. Die geslag van die kinders en die jare wat hulle gebore is, kan ook aan die lig gebring word.

Kan ek my sperma skenk al is ek nie 'n pa nie?

Om u eie kinders te hê, maak nie 'n verskil aan u geskiktheid as 'n spermskenker nie.

Wat as ek 'n vorige of bestaande liggaamlike / geestelike siekte het?

Fisiese en geestesiektes is nie noodwendig 'n outomatiese hindernis om 'n spermskenker te word nie. Elke situasie is anders en die kliniek sal 'n besluit neem op grond van u individuele diagnose en omstandighede.

Sal my mediese / kosmetiese chirurgie in die verlede 'n hindernis wees?

Afhangend van u individuele prosedure en omstandighede, sal die kliniek 'n besluit neem.

Wat word nog van my verwag?

As 'n spermskenker het u geen ouerlike regte of verantwoordelikhede van die kinders wat op hierdie manier verwek word nie. U moet die kliniek in kennis stel indien u later 'n siekte opdoen, en ten slotte seker maak dat u persoonlike inligting op datum gehou word.

Beteken die feit dat ek gay is, dat ek nie 'n spermskenker kan wees nie?

Spermskenking word nie deur u seksuele geaardheid beïnvloed nie.

Wat gebeur as ek as skenker verwerp word?

As die kliniek u as 'n ongeskikte spermskenker bepaal, sal hulle u die nodige advies en inligting bied. U moet die rede waarom u geweier word met u dokter bespreek wat kan help met die nodige behandeling. Berading is ook gratis beskikbaar om u te help om dinge reg te kry. Sorg dat u iemand het wat vertrou kan vertrou wat emosionele ondersteuning kan bied.

op die regte pad

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

KONTROLEER U Vrugbaarheid