IVF babbel

As u stief dogters aankondig dat hulle albei swanger is, deur Lisa

Ek wil my storie met jou deel en ek hoop dat dit my sal help deur dinge van my bors af te kry.

My man, nou 45, het op die ouderdom van 28 'n vasektomie gehad toe hy by sy eksvrou was nadat hy drie dogters gehad het. Ongelukkig wou hy dit nie regtig gedoen het nie, maar dit is 'n ander storie.

Myself (34) en Steve het sewe jaar later mekaar ontmoet. Hy het 'n omgekeerde vasektomie gehad en ons het swanger geraak, maar ek het tragies miskram. Ons het gesê dat Steve 100% teenliggaampies het, so IVF was die enigste opsie.

Ons behandel al drie jaar. Ek het al vyf oordragte gehad en twee verskillende klinieke gebruik, maar ek is ongelukkig sedertdien nie swanger nie.

Die afgelope ses maande was die lewe vir ons nog moeiliker, na 'n gesinsfees met Steve se dogters.

Terwyl ek IVF-behandeling gehad het in September 2017, het ons uitgevind dat Steve se oudste dogter swanger was.

We ontvang die nuus in 'n teks van die middelste dogter van Steve. Nóg Steve nóg sy middelste dogter is op goeie voet na aanleiding van 'n betoog, en ons dink dat dit haar manier was om verdere probleme en ontsteltenis te veroorsaak. 'N Maand later het ons uitgevind dat sy ook swanger is.

Vir my IVF-siklus in September het ek my eiers geskenk, aangesien ek ander dames wou help.

Skenking het ook beteken dat ons afslag op behandeling ontvang het. Ons het een embrio gevries en dit in Februarie vanjaar oorgedra. Ons het vyf weke gelede uitgevind dat dit misluk het.

Ek is so hartverskeurend oor hoe onsensitief sy dogters was. Voor die val, het ons ons hart uitgegooi en hulle alles vertel van ons wat sewe lang jare probeer baba kry. Hulle ken die stryd wat ons deurgemaak het. Ek het gehelp om hulle groot te maak en tog het ek hulle ses maande lank nie gesien nie. Ek het vir hulle 'n brief geskryf en hulle het my geïgnoreer.

Ek wil net 'n familie van my eie hê en voel so hartverskeurend oor hoe hulle my en hul pa behandel het.

Ek was so goed met hulle en ek het gehelp om drie jong meisies op die ouderdom van 25 aan te trek.

Ons is aangesê om weer so gou as moontlik te begin, maar ons het nie die fondse nie.

Ek is so bang dat ek nie 'n mamma sal wees nie, ek voel asof ek gestraf word, en ek wil hê om 'n baba by my man te hê.

Dankie almal dat u my storie gelees het, dit is goed om te kla

Laat ons die stilte verbreek
Lisa x

U kan Lisa se reis op instagram @ FCL38 volg

 

Het u 'n soortgelyke situasie die hoof gehad? Is jy 'n stiefma? Moet u swangerskapsnuus van een van u stiefdogters hanteer? As u dit het, hoor ons graag van u. Stuur vir ons 'n reël na mystory@ivfbabble.com

op die regte pad

ivfbabblenet

Voeg kommentaar by

Instagram

Instagram het leë data teruggestuur. Magtig asseblief jou Instagram-rekening in die inpropinstellings .