IVF babbel

Beheer oorneem met aanvullende terapieë

Ek het al voorheen gepraat oor my eie IVF-reis en hoe my gebrek aan vrugbaarheidskennis of ondersteuning daartoe gelei het dat dit 'n baie moeilike tyd was

Sonder enige leiding of hulpbronne buite my kliniek waarvan ek bewus was, sou ek letterlik net my afsprake bywoon en my medisyne neem. Ek het geweet om alkohol en kafeïen te vermy, maar dit het regtig daaroor gegaan. Ek het geen ander lewenstyl veranderinge gemaak nie. Joga, refleksologie en die mediterrane dieet was woorde wat destyds net nie vir my bestaan ​​het nie.

Maar my reis was 'n dekade gelede en dinge was toe baie anders. Daar was geen aanlynvrugtydskrifte soos hierdie nie, of ondersteuningsgroepe op sosiale media. Die ongelooflike TTC-gemeenskap bestaan ​​nie. Ek bedoel, daar was miljoene van ons daar buite, maar geen manier om ervarings te verbind of te deel nie. Dus, my reis was baie blink. Die personeel by my kliniek was die mooiste van mense, maar dit het gehandel oor die IVF-behandeling. Alternatiewe behandelings was net nie deel van 'n gesprek met my kliniek nie. 

Tydens my behandeling het ek gevoel dat ek beheer verloor. Dit was asof ek my liggaam aan my dokter oorhandig het

My eierstokke is 'gesluit' en die dwelmmiddels het oorgeneem. Ek het toe net styf gesit en hoop en bid dat my liggaam reageer soos dit moet. Ek wens daar was iets wat ek kon gedoen het om te voel dat ek myself op een of ander manier help. 

Eers toe ek in my vierde en laaste jaar van behandeling begin, het 'n vriend akupunktuur voorgestel. Wel, eerlik, dit is toe dat alles vir my verander het. My akupunktuur sessies was my lewenslyn. Ek het gevoel asof ek iets positiefs vir my liggaam doen. Toe die naalde ingaan, kon ek letterlik voel hoe die bloed om my liggaam beweeg. Ek sou met my akupunktur praat oor my vrese, my hoop - alles. Sy sou net luister en die perfekste, kalmerendste ruimte vir my geskep het. Ek het skielik 'n gevoel van selfbeheersing gevoel, asof ek myself help. 

Dinge is deesdae baie anders

Dit is net verstommend dat al hoe meer klinieke hul pasiënte help om hierdie gevoel van beheer terug te neem deur aanvullende terapieë in hul klinieke in te stel.

Een kliniek is veral Kliniek Tambre in Madrid wat al hierdie terapieë aanbied en die redes waarom ons hier met ons deel. 

  • Akupunktuur. Die tegniek is gebaseer op die idee dat die liggaam bestaan ​​uit energievloei wat gebalanseerd moet wees. As 'n siekte voorkom, plaas die akupunkturist die bron, identifiseer die veranderde gebiede en verminder dit deur pyn, Mª Luz Ordaz doen akupunktuur in die kliniek.
  • Vrugbaarheidsmassering is 'n handtegniek wat kalmte bring en die pasiënt help voorberei vir sekere stadiums van die behandeling; die embrio-oordrag byvoorbeeld. Professionals Nacho Ordaz en Raúl García, wat onlangs by die Tambre-span aangesluit het, oefen massering deur osteopatie en fisioterapie.
  • Refleksologie. Hierdie tegniek bestaan ​​al lank. Dit spreek energievloei van die hele liggaam aan wat losgemaak word deur in presiese areas te werk wat 'reflekspunte' op die voete, hande of ore genoem word. Refleksologie verminder oorsaaklike faktore soos spanning deur gemoedsrus vir pasiënte te skep. Barbara Scott en haar kollega, Harriet Combe, voer hierdie terapieë uit in hul Seren Fertility-sentrum in Wallis.
  • Voedingsraad. Voeding beïnvloed vrugbaarheid meer as wat 'n mens sou verwag. Paartjies kan probleme ondervind om swanger te raak as gevolg van 'n swak dieet, gebrek aan oefening, spanning, rook en drink. Sue Bedford, voedingsterapeut, help u om 'n gesonde leefstyl op te bou en die beste omgewing vir 'n ontwikkelende baba te bied. Sue is in Buckinghamshire naby Londen en is ook beskikbaar vir Skype-sessies.

Die kliniek het aan ons gesê “aanvullende terapieë is daarop gemik om negatiewe oorsaaklike faktore of wanbalanse te verminder, terwyl dit ook stres verminder en 'n gesonde leefstyl bied. Die ongelooflike hoeveelheid positiewe terugvoer van pasiënte was tot dusver 'n plesier en dien as 'n kenmerk van die effektiwiteit van hierdie tegnieke. '

Dit maak ons ​​so bly om te sien dat klinieke aanvullende terapieë in hul klinieke omhels

As u weet dat u uself help, gee u 'n gevoel van beheer terug. As u na u liggaam omsien gedurende so 'n ongelooflike emosionele tyd, sal hierdie achtbaan 'n bietjie minder rotsagtig maak. 

Ons sal baie graag van u wil hoor. Moedig u kliniek aanvullende terapieë aan? Het u gevind dat dit u emosioneel en fisies gehelp het? Laat ons 'n lyn by mystory@ivfbabble.com stuur

Verwante artikel

https://www.ivfbabble.com/2016/11/saras-ivf-diaries/

IVF gebabbel

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.