IVF babbel

Die dag toe ek gemaak het of ek swanger is

Dis reg ... ek het gemaak of ek swanger was vir 'n dag – wel, die oggend regtig. Maar voordat jy tot die gevolgtrekking kom dat ek 'n dwaas is, laat ek jou 'n bietjie konteks gee

Ek probeer nou al 5 jaar swanger raak – 5 lang, hartverskeurende jare. Ek voel heeltemal afgemat en afgesonder van vrouens. Ek kyk na ander vroue en dan terug na myne en ek sien 'n liggaam wat nie werk nie. Ek sien 'n liggaam wat tans geen doel het nie. Ek kry elke maand maandstonde maar ek ovuleer nie. Hoekom?! Waarvoor is hulle? Ek voel nie soos die ander vroue wat ek sien nie – die vrou wat floreer met vrugbaarheid en geluk. Ek sien 'n gebroke vrou.

Ek kan nie swanger raak nie en dit maak so vrek seer.

Dit is moeilik om onvrugbaarheid te bestry terwyl jy 'n werkende vrou is. Ek woon en werk in Londen en die lewe is besig. Ek pendel elke dag werk toe en kry die buis gedurende die ergste ure van die dag – spitstyd. Dit is 'n aaklige tyd van die dag. Pendelaars druk hulself op buiswaens tot binne 'n duim van hul lewens, vergruis en opgefrommel, vasgevang teen liggame van vreemdelinge, terwyl hulle klaarblyklik nie oogkontak maak nie. Dit is so elke oggend en elke aand. Dit is aaklig, en nog meer as jy moeg en hartseer is, en seun is ek hartseer.

So, dit was aan die einde van 'n baie lang dag, aan die einde van wat een van die hartverskeurendste weke was toe ek die besluit geneem het om myself 'n blaaskans te gee ....

Dit was die week wat ek uitgevind het dat my vierde ronde IVF nie gewerk het nie. Ten spyte van my seer hart het ek myself werk toe geneem, want as jy soveel geld aan IVF bestee het as wat ek het, moet jy aanhou werk. Terwyl ek myself op die besige koets vasgedruk het, het 'n wonderwerk gebeur. Die ou vrou in die prioriteitsitplek naaste aan die deur staan ​​op om van die buis af te klim. Ek kon my geluk nie glo nie. Ek het gevoel asof my beskermengel ingestap en haar arms om my gevou het. Toe ek myself in die leë sitplek gooi, wou ek huil. My lyf het so swak gevoel en die kwaai kyke van die ander pendelaars wat afgunstig was op my sitplek het almal te veel gevoel. Ek het my oë toegemaak en my gedagtes laat dwaal oor die tragedie van nog 'n mislukte rondte.

Ek wil net 'n ma wees. Ek sal 'n wonderlike ma wees. Hoekom het dit nie gewerk nie..weer? Wanneer sal ek 'n ma wees? Sal ek ooit 'n ma wees? Wat gebeur as ek nooit 'n ma word nie? Wat is die punt daarvan om te lewe as ek nie 'n ma kan wees nie?

My gedagtes het vinniger geword en dieper seergemaak met elkeen. Ek het my oë styf toegehou aangesien ek geweet het ek sal uithuil as ek dit oopmaak.

Totdat iemand my op 'n baie aggressiewe manier gesteek het.

"Jy moet hierdie vrou laat sit" Sê die vrou het voor my gestaan ​​en beduie na die vrou langs haar wat trots haar Baby on Board-kenteken dra. Sy het met soveel teleurstelling en afsku na my gekyk.

Die swanger vrou het oor haar maag gestreel (daar was nog nie 'n stamp nie) en gewag dat ek opstaan. Ek kan nie eers begin om jou te vertel hoe ek net daar en dan op die vloer kon val nie . Ek het swak, siek, duiselig, seergemaak, kwaad, desperaat en hartseer gevoel. Om eerlik te wees, ek dink ek het die sitplek meer nodig gehad as die swanger dame, maar ek het opgestaan ​​en haar haar perfek werkende lyf laat rus met sy perfek groeiende baba. Vir die res van die reis moes ek voor haar staan, want daar was geen beweegruimte nie. Ek het gevoelloos gevoel.

Toe ek uiteindelik uit die buis klim en terug in die veiligheid van my eie huis, het ek gesnik en gesnik. En toe het ek iets gedoen wat dalk vreemd klink...ek het aanlyn gekom en vir my my eie 'baba aan boord'-kenteken bestel.

Die dag toe ek voorgegee het ek is swanger IVF Babble

’n Paar dae later het my kenteken opgedaag. Ek het dit in my hande gehou en daarna gestaar. "Vandag sal ek voel hoe dit gaan wees wanneer ek uiteindelik swanger word," het ek vir myself gesê.

Ek weet dit klink soos die optrede van 'n mal vrou, maar ek moes myself 'n bietjie hoop gee - hulle sê immers visualiseer om te realiseer, reg? Wel, dit was my daad van visualisering. So, ek het met trots my kenteken aan my jas vasgespeld en na die metrostasie gestap en vir myself gesê ek is swanger. Dit het ongelooflik gevoel. I het ongelooflik gevoel.

Soos gewoonlik is die platform gestamp. Toe die deure oopgaan, het almal op die wa ingestroom. Hierdie keer was ek egter anders - Vir almal anders was ek 'n pragtige swanger vrou. Binne 30 sekondes het die jong man in die prioriteitsitplek opgestaan ​​en met 'n lieflike glimlag vir my sy sitplek gegee. Dit was 'n wonderlike gevoel.

Ek het nie soos 'n bedrieër gevoel voor jy gevra het nie. Dit het ongelooflik gevoel, en in daardie oomblik het my hoop teruggestroom. Ek kon die toekoms sien. Ek kon sien hoe ek 'n ma word. Ek het begin dink oor wat my drange sou wees, en hoe ek 'n bietjie bio-olie moet koop om te verseker dat ek nie enige rekmerke kry nie. Dit was 'n wonderlike gevoel, asof ek beplan het wat gaan gebeur.

Ek het net daardie oggend my kenteken op die tube gedra werk toe, maar dit is al wat ek nodig gehad het. Ek het dit op my rak in die kombuis gesit, gereed vir wanneer dit my beurt is, wanneer ek dit elke dag vir 9 maande kan dra, en ek weet my tyd kom.

Dit was 'n eenmalige hanteringsinstrument vir my en dit het gehelp, so dit is al wat saak maak. As jy jou eie bisarre hanteringsinstrumente het, maar dit werk, omhels dit dan. Die stryd teen onvrugbaarheid is hardcore, so ons moet na onsself kyk en doen wat ons beter laat voel.

Aan al my TTC-krygers, ek stuur vir julle liefde.

Dannielle

x

As jy al ooit so gevoel het, of jou hanteringsinstrumente wil deel, stuur vir ons 'n lyn na mystory@ivfbabble.com, ons sal graag van jou wil hoor.

IVF gebabbel

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.