IVF babbel

Die National Fertility Society praat oor die belangrikheid van vrugbaarheidsberading

T ime en weer op die London Fertility Show, is ons op ons stalletjie besoek deur mense wat ons vertel het hoe moeilik die emosionele reis tydens IVF-behandeling is, en hoe hulle die behoefte gevoel het om met iemand te praat wat dit verstaan.

Maar na wie draai jy? Dit is waar die National Fertility Society inkom, ons kan help en ons kan regtig 'n verskil maak.

Ons verstaan ​​dat 'n IVF-siklus in elke stadium 'n enorme emosionele verbintenis verg.

Dit kan druk op u verhouding plaas, deur die onvoorspelbare emosies wat die vrugbaarheidsmedisyne kan veroorsaak, te hanteer tot die bestuur van die finansiële aspekte van die behandeling.

Elke stap van die reis kan moeilik wees, en baie mense is bekommerd oor inspuitings. Sal ek genoeg eiers hê? Sal hulle embrio's word? Ons moet nou wag en wag en wag vir die toetsdag. Is ek swanger?

Wat gebeur dan as die resultaat negatief is? Wat doen ek volgende? Het ek bevrore embrio's? Moet ek nog 'n siklus hê? Kan ek nog 'n siklus finansier? Bly ek by dieselfde kliniek? Wat kan ons anders doen om my volgende siklus te verbeter?

As dit 'n positiewe resultaat is, is daar ook soveel vrae. Wanneer kry ek my eerste skandering? Is die baba reg? Wat is my risiko vir miskraam? Gaan ek werk toe? Hoeveel moet ek rus?

Om 'n berader te vind wat spesialiseer in vrugbaarheidsadvies, is noodsaaklik om die regte ondersteuning voor, tydens en na die behandeling te kry.

Ons kan u verbind met spesialis-vrugbaarheidsadviseurs in u omgewing vir een tot een hulp. Al ons beradingslede is geregistreer by die British Association for Counsellors and Psychotherapists of National Counselling Society en voldoen aan hul etiese kode en ons eie professionele etiese kode.

'So gereeld kom ek mense raak wat probeer het om alleen vrugbaarheidsbehandeling die hoof te bied,' het Sandra Bateman, uitvoerende hoof van die National Fertility Society, gesê. “Sonder enige eksterne hulp van 'n beradingsprofessional wat op hierdie gebied spesialiseer, het hulle dit baie moeilik gevind. As hulle net vir een of twee sessies iemand gesoek het, sou dit vir hulle baie makliker gewees het om die hoof te bied. ”

Kontak asseblief die Nasionale VrugbaarheidsverenigingVir meer inligting.

 

IVF gebabbel

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

Instagram

Instagram het leë data teruggestuur. Magtig asseblief jou Instagram-rekening in die inpropinstellings .