IVF babbel

Die hartseer verlies van Nikki Grahame

Dit was hartverskeurend om die nuus te hoor oor die heengaan van Nikki Grahame, die reality-TV-ster wat gehore gevang het en bekendheid verwerf het nadat hy in 2006 die Big Brother-huis betree het.

Ek (Sara) het jare lank aan Big Brother in die Verenigde Koninkryk gewerk en het die plesier gehad om Nikki te ontmoet, al was dit kort voordat ek haar by die huis aangesê het. In daardie kort oomblikke in die vleuels het ek met die opgewonde dog kwesbare jong vrou gepraat en op daardie oomblik kon sien dat sy mense gaan dophou. Ek was nie verkeerd nie - sy het 'n nasionale televisietoekenning vir gewildste TV-kandidaat in Big Brother gewen en die harte van soveel gewen.

Sy het haar hele lewe voor haar gelê, maar tragies genoeg het haar kosbare lewe op Vrydag 9 April ten einde geloop ná 'n lang stryd met anorexia.

Toe ek die hartseer nuus van haar dood hoor, het ek gelees n artikel Dit het my meer vertel van Nikki se lewe en haar begeerte om moeder te wees, wat my nog hartseerder laat voel het dat haar lewe te kort geknip is. Daar word gesê dat Nikki reeds in September 2019 haar hoop vir 'n baba wat IVF gebruik, geopenbaar het. Sy het selfs gesê dat sy wil hê dat Duncan James (van die Boyband Blue) haar spermskenker moet wees.

Destyds het Nikki na haar opsies vir skenking van eier en saad gekyk, omdat haar stryd teen anoreksie, wat op sewejarige ouderdom begin het, haar onvrugbaar gelaat het.

Gillian Lockwood, mediese direkteur van SORG Vrugbaarheid Tamworth Verduidelik

"Young vroue wat van anorexia of bulimia herstel het, sal dikwels nog baie lae BMI's hê (15 tot 18), en benewens onreëlmatige of afwesige periodes, is daar 'n verhoogde risiko vir 'n miskraam of 'n baba met 'n lae geboortegewig, as hulle swanger raak. .

Nikki vertel: 'Ek het by 'n paar klinieke in Londen navraag gedoen. Ideaal gesproke sou ek die regte ou ontmoet en ons kon die proses saam deurgaan.

'Ek is so onafhanklik,' het sy gesê. 'Ek dink ek sal so 'n goeie mamma wees, want ek weet dat ek daartoe in staat is.'

Ongelukkig kon Nikki nie haar drome oor moederskap vervul nie, aangesien vrugbaarheidsklinieke in Maart 2020 tydens die Coronavirus-pandemie tydelik gesluit het. Die afsluiting en die groot onsekerheid het ekstra druk op Nikki se angs en depressie geplaas.

'N Maand voor haar dood het Nikki se ma na die TV-program, The Morning, gegaan om te praat oor hoe die sluiting 'n invloed op Nikki se geestesgesondheid het.

'Sy het (terminale eensaamheid gehad), sy voel baie afgesny en spandeer te veel tyd op haar eie met nie genoeg om aan ander as kos te dink nie'.

Aan diegene wat Nikki liefgehad het, stuur ons ons hartlike gedagtes en wense

 

 

Voeg kommentaar by