IVF babbel

Gooi die goeie vibes op met ons nuwe liefdadigheids-T-hemp

Ons het onlangs 'n artikel gepubliseer ivfbabble.com oor die behoefte om iets tasbaars te hê as jy sukkel en laag voel - iets wat jy kan aanraak, vashou of dra wat jou daardie ekstra lift gee, daardie ekstra uitbarsting van energie en 'n gevoel van gemak.

Ons pynappelpen doen 'n goeie werk om dit aan te bied, maar ons wou u iets meer aanbied; daarom het ons ons eksklusiewe T-hemde gemaak vir die dae wat u net 'n paar goeie vibes nodig het.

Die verhaal agter die T-hemp gaan terug na toe ek sukkel om swanger te word en my suster het my een van haar tees gegee met die woorde 'goeie vibes' daarop

Ek was op 'n punt waar ek was emosioneel gespoel. Goeie vibes was die laaste ding wat ek kon gooi. My suster kom toe, trek die ketel aan en gee vir my 'n T-hemp en sê: "Hier is 'n paar goeie vibes om op te gooi". Daai T-hemp het my gemakskombers geword.

Daarom het ons die 'goeie vibes'-T-hemp bekendgestel en dit was baie gewild!

As u een gekoop het, sal ons daarvan hou om 'n foto van u in u T-hemp op te laai (hoewel daar geen druk op is nie) en iemand te merk wat u die positiewe energie gegee het om 'n paar goeie vibes op die hashtag te gooi: # gooiongewoontes

Ons 'gooi goeie vibes' T-hemde word verkoop om geld in te samel vir ons liefdadigheidsorganisasie, Babble Giving.

Die doel is om fondse in te samel vir toelaes om diegene wat nie IVF kan bekostig nie, te help.

Hier sluit die wonderlike Britse TV-aanbieder, Davina McCall, by ons aan om haar nuwe fave-t-shirt te dra en hou daarvan om haar nuwe goeie vibes aan te trek T!

Baie dankie vir al u wonderlike ondersteuning.

Om 'n T-hemp te koop, DM ons op Instagram of via ons koop hier

Enorme liefde

Sara & Tracey xx

Voeg kommentaar by