IVF babbel

Hoe lyk 'n tipiese dag vir 'n vrugbaarheidsterapeut? Ons vra vir Lucy om reënboë te vang

Ons het 'n nuwe reeks artikels begin oor die tema ''n Dag in die lewe'. Ons eerste artikel bevat Lucy, afgeneeshere en swangerskapsterapeut, geregistreerde verpleegster, en die helfte van Catching Rainbows, die ondersteuningsdiens vir mans en vroue wat probeer swanger raak ...

Lucy hardloop Reënboë vang saam met haar sakevennoot, Cath. 'N Diens wat 'n kliniese en 'n unieke kombinasie bied komplementêre benadering. Tussen hulle is 'n verpleegster, 'n sielkundige en oefen hulle ook 'n verskeidenheid ander terapieë, waaronder hipnoterapie, arvigo-massering, reiki en refleksologie. Hulle werk met vroue wat deur onvrugbaarheid en swangerskapverlies gaan. Hulle bied sessies van aangesig tot aangesig sowel as FaceTime of Skype aan. Met geen agenda werk hulle om u te help om die antwoorde en behandelings te vind wat u nodig het en u intussen op te pas.

Lucy vertel ons van haar dag ...

'Ek word om 5.47 wakker (want iets daaraan voel sagter as 5.45). Ek kan nie anders as om opgewonde na my telefoon te gaan om te sien of my vrou nog getoets het nie. Sy het ná vier na ons toe gekom mislukte IVF-pogings en met net een bevrore embrio oor om te probeer. Niks nie, so ek probeer my geduld benut en ondertoe kruip. Ek staan ​​vroeg op omdat ek 'n baie besige kop het, en as ek soggens rustig is, help dit my om dit te tem.

U kan u voorstel dat ek mediteer om die dag te verwelkom, in werklikheid trap ek oor 'n kat, probeer was of was of werk, en kyk na my e-pos voordat iemand anders opstaan. 'N Foto verskyn op my foon en die vreugde borrel net in my binneste. Selfs na tien jaar in die pos word daardie toetsfoto's nooit oud nie. Ek doen een van diegene wat opgewonde dans, en soos gewoonlik so verheug is, kan ek my antwoord nie vinnig genoeg inlees nie.

Ek het 'n paar minute om net op 'n paar ander boodskappe te antwoord. Een dame het wakker geword van die innerlike angs dat sy miskien voel IVF het nie gewerk nie. 'N Ander persoon is baie bekommerd dat haar ovulasie nie gaan gebeur nie. My derde boodskap is van 'n vrou wat ses weke swanger is en verlam is van vrees omdat sy bloeding gekry het.

Ek is in 'n bevoorregte posisie om hierdie intimiteit met my te deel en om vertrou te word om gemaklike woorde sowel as kliniese feite terug te stuur wat dikwels die basis van die gemak self kan wees.

Die oggend gaan voort in semi-georganiseerde chaos. My uiters empatiese en intuïtiewe aard beteken dat ek die prioriteit van die emosionele welstand van my gesin en kliënte ten koste van alles. Alhoewel dit ongelooflik deugsaam en gesond klink, beteken dit in werklikheid eintlik dat niemand in my huis ooit skoon sokkies kan vind nie, en dat ons nog altyd melk het.

Teen die tyd dat ek werk, is ek opgewonde, want ek het 'n seldsame geleentheid om my in te haal vennoot. Cath is die koesterendste, warmste en moedersame persoon wat ek nog ooit ontmoet het en is 'n professionele nasiener. Sy skop my in 'n drukkie en sit my neer met 'n tuisgemaakte smoothie. Ek kyk opgewonde na haar koelsak wat byna seker beteken dat sy die een of ander epiese quinoa-slaai gemaak het wat my deugsaam en gevoed sal laat voel. Dit is nie altyd nie. Soms bring sy blikkies Coke en sjokolade. Ons gesels werk en maak 'n paar planne vir 'n paar van ons gedeelde kliënte om seker te maak dat hulle die presiese sorg kry wat hulle benodig in terme van 'n kliniese plan, maar ook alles reg TLC. Ons praat ook deur tegniese verveligheid en fantaseer dat ons beter is om ons tyd te bestuur, sodat ons meer kan blog en onthou om op Instagram te plaas.

Ek sien vandag twee vroue vir sessies. Dit is 'n eer om vir albei hierdie dames plek te hou en na hul harte te kyk. Ek is ook mal daaroor dat die lig begin terugkom in die antwoorde wanneer die antwoorde ontbloot word en 'n sagte plan begin verskyn wat uiteindelik uitnodigend voel eerder as oorweldigend.

Ek gaan die middagwind in. Familie dinge tuis, en probeer om bietjie georganiseerd te raak. Natuurlik verander ek in pyjamas sodra ek by die huis kom, en ek hou daarvan om YouTube-video's te kyk terwyl ek kook wat my leer hoe om meer georganiseerd te wees. Hulle inspireer of irriteer my, afhangend van my bui.

Van 6 tot 7 uur het ek 'n ononderbroke uur e-posadvies, en ek skep opvolgplanne en neem ontspanningspore vir klante in, en dan duik ek in die aand wat tyd is met die kinders en slaaptyd, verligting dat my maat die kombuis soos gewoonlik opgeruim het, en 'n uur met my man en gesels voordat ek bed toe is. Ek kyk vir enige dringende SOS-boodskappe, stap weer oor die kat en maak my hart net so stil, dat ek vergeet het om in te was. '

Werk u in die vrugbaarheidsbedryf, by 'n kliniek of onderneming? Hoe is jou tipiese dag? Kontak deur 'n e-pos aan mystory@ivfbabble.com te stuur met die onderwerp 'dag in my lewe'.

IVF gebabbel

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.