IVF babbel

Vandag was die dag wat ek ma moes word

Vandag het my soos 'n ton bakstene getref. Vandag is die 28ste September 2022, en dit behoort 'n dag van geluk te wees. Vandag moes ek my baba vir die eerste keer in my arms gehou het. Vandag behoort ek ons ​​pragtige baba te ontmoet, maar in plaas daarvan is ons harte en ons arms leeg.

In plaas daarvan was ons IVF "onsuksesvol"
Vandag voel ek verlore, hartseer, verward, ontsteld en kwaad. Kwaad oor wat ek wens ek het vroeër geweet van my vrugbaarheid, ver terug toe ek 'n jonger was, en verpletter dat ek nie nou die finansiële middele het om voort te gaan met IVF noudat ek dit weet nie.
Ek wens ek kon vroeër geweet het hoe hard die stryd sou wees of die impak wat onvrugbaarheid op my lewe sou hê, so ek kon beter beplan het en vroeër hulp gesoek het. Ek is net aangesê om aan te hou probeer, en dat dit net een of ander tyd sou gebeur. Ek wens ek het verstaan ​​hoe ek my vrugbaarheid kon beskerm het. Ek wens ek het geweet hoe om my vrugbaarheid te toets. Ek wens ek het geweet dat tyd teen my vrugbaarheid is.
Toe ek begin om swanger te raak, was al wat ek hoor..."miskien ontspan en dit sal gebeur"
Op 'n jong ouderdom word jy nie geleer oor die kwaliteit van eiers of kwantiteit wat afneem namate jy ouer word nie. In plaas daarvan word jy geleer hoe om nie swanger te raak nie. As ek weer my tyd gehad het, sou ek van nader na my vrugbaarheid kyk. Ek sal seker selfs my eiers vries as 'n voorsorgmaatreël vir die toekoms.
Op 'n jong ouderdom word jy nie vertel van die finansiële impak van onvrugbaarheid nie
As ek dink aan al die geld wat ek grootgeword het, op dae uit, vakansies, motors, klere en algemene rommel. As ek kon teruggaan in tyd sou ek dit alles gered het. As ek nie al daardie kontant geblaas het nie, het ek dalk vandag die geld gehad om nog 'n ronde IVF te bekostig. 'n Rondte IVF wat daartoe kan lei dat ek die ma is wat ek so desperaat nodig om te wees. In plaas daarvan het ek niks om te wys nie, behalwe herinneringe van die beste tyd of die lekkerste kar. Herinneringe wat ek in 'n hartklop sou verruil net om 'n ma te wees.
Ek het altyd gesê ek sal gelukkig wees met die kaarte wat die lewe aan my gegee het. Vandag neem ek daardie gedagte terug
Om te weet dat vandag my dag kon gewees het …….my gelukkige dag, waar ek 'n klein mensie gehad het om lief te hê en na om te sien en uiteindelik mamma genoem word, het my hart verpletter. My droom, my behoefte het nou verder weggeglip as ooit, en nou om te weet dat ons meer as waarskynlik nooit 'n ronde IVF sal kan bekostig om my 'n laaste kans te gee nie, is 'n bitter pil om te sluk.
Ek het nie die opsie om na die NHS te wend vir ondersteuning nie
Omdat my man kinders uit 'n vorige huwelik gehad het, is ek befondsing vir IVF op die NHS geweier. Hierdie aaklige en ondenkbare versperring voor my toekoms is werklik hartverskeurend. Ek word gepenaliseer omdat ek verlief raak op iemand wat kinders het... hoekom moet ek hierdie kans op moederskap ontneem word?
As ek een wens gehad het, sou dit vir 'n laaste kans wees
Nog een kans. Net nog een rondte IVF in die hoop dat dit sal werk.
Ek hoop dat waar ons baba ook al is, hy/sy weet dat hulle verniet sou wou hê, en deur soveel mense geliefd was.
As jy met Lucy in aanraking wil kom om vir haar jou liefde en ondersteuning te stuur, stuur vir haar 'n DM via Instagram, deur te klik hier afgelaai word
Soos so baie van julle ongetwyfeld sal vertel, kan Lucy nie net agteroor sit en aanvaar dat dit dit is nie. Met finansies wat tans haar grootste struikelblok is, het sy 'n Go Fund me-bladsy opgestel in die hoop dat sy genoeg geld kan insamel om haar met nog 'n ronde IVF te ondersteun. Lucy weet dat so baie van julle in 'n soortgelyke posisie is, so sy verwag nie wonderwerke nie, maar jy sal ongetwyfeld vertel wanneer sy sê: "Ek moet hierdie een laaste probeerslag gee".
As jy wil bydra tot Lucy se blad, kliek hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.