IVF babbel

Die skoonheid van 'n embrio in waterverf vas te vang

Deur Katie Aist

Endometriale kanker het my vermoë om biologies kinders te hê weggeneem, maar dit het my sterk begeerte om 'n mammie te wees nooit weggeneem nie

Op 10 Januarie 2017, na 'n histeroskopie wat ons gedink het om swanger te raak, het ek en my man uitgevind dat ek endometriale kanker het.

Ons lewens het onderstebo gedraai, aangesien die dokter se afsprake, bloedtoetse, skanderings en prosedures ons lewens gevul het.

Vir ses maande was die doel om 'n hormoonbehandeling te probeer om van die kanker ontslae te raak, maar my vrugbaarheid te behou. Op 8 Augustus het ons uitgevind dat dit nie werk nie, en ek sou 'n histerektomie moes ondergaan. 31 Augustus, ek het wakker geword na my operasie met die wete dat die kanker waarskynlik sou verdwyn, prys die Here, maar ook dat dit onmoontlik sou wees om biologiese kinders te hê.

Aanneming was altyd iets wat ek en my man wou nastreef, dus na ses maande van emosionele en fisieke genesing van die vorige jaar, en 'n Karibiese vaart, het ons die proses begin. Soos baie klein besighede, het my onderneming begin deur ekstra fondse in te samel vir ons lieflike baba wat ons eendag sou hê.

Dit het begin as Katie's Flower Shop, wat spesialiseer in gepersonaliseerde blomkranse van waterverf en ander opdragstukke.

Op 'n dag het ek 'n bestelvorm gekry met die opskrif: "U wil 'n waterverf van my twee babas maak as hulle nou embrio's was."

Hierdie versoek het my, maande later, van stapel gestuur om met Cherished Embryos te begin.

Ek het die kosbare prentjie van hierdie kliënt gekry van haar kosbare babas in hul beginstadium, maar as iemand wat nie biologiese kinders kan hê nie en nog baie lank nie in die wetenskapklas was nie, het ek na die korrelswart gestaar en wit prentjie en het nie geweet waarna ek kyk nie, nog minder hoe ek dit moes skilder. Die senuweeagtigheid het geweet hoe ongelooflik dit is wat ek skilder, terwyl ek dae aan verskillende tegnieke deurgebring en bespot na bespotting gemaak het. Uiteindelik het ek myself 'n bietjie pep talk gegee en net daarvoor gewerk.

Gedurende die volgende paar maande het skilderye vir Katie's Flower Shop voortgegaan en deur aanneming het ons ouers geword van ons lieflike, vrolike klein Rosie, gebore op 8 Augustus, 'n jaar later nadat ek gesê is dat ek nie biologiese kinders sou kon hê nie.

Toe ek aanhou om meer en meer embrio's te verf, het ek my kuns onlangs in twee ondernemings verdeel sodat die embrio's 'n eie huis kon hê en sodoende gekoesterde embrio's kon skep. Gesinne wat na my toe kom het kinders gehad deur middel van IVF of deur middel van embrio-aanvaarding, wat albei gewoonlik lang verhale van onvrugbaarheid het.

Ek ken miskien nie die spesifieke wêrelde nie, maar ek ken die wagting, pyn en hoop wat met die reis gepaard gaan

Daarom is elke stuk 'n ongelooflike voorreg en eer vir my om te verf. Ek skat dat ek iemand 'n stuk kan oorhandig wat hulle vir altyd sal liefhê vir hul lieflike wonderwerk babas.

U kan kontak maak met Katie op Facebook en Instagram, @cherishedembryos
Haar besigheidswebwerf is: Etsy www.etsy.com/shop/KatiesFlowerShop

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.