IVF babbel

Verkopende Sunset-ster Heather Rae Young deel vrugbaarheidsreis

Heather Rae Young, een van die sterre van die gewilde Amerikaanse makelaarprogram Selling Sunset, sal haar vrugbaarheidsreis deel om ander te help

Die 34-jarige het aan haar sosiale media-volgelinge gesê sy het die proses van begin vries haar eiers twee jaar gelede, maar aangesien haar omstandighede verander het, en sy met Tarek El Mousa getroud is, het sy gesê sy wil haar vrugbaarheidsreis met haar aanhangers deel.

In 'n onlangse video op haar TikTok-rekening het sy gesê: "Ek het ses follikels aan die een kant en dan aan die ander kant het hulle 'n sist ontdek. Wat goed is, hulle sal dit net monitor, maar sy kon geen follikels aan daardie kant kry nie.

“As ons besluit om vorentoe te beweeg, sal ons volgende week met die proses begin om my reg te kry vir die eiervries in Januarie. Laas toe ek dit gedoen het, het ek ses gesonde eiers gekry. So ek het nou ses op ys.”

In die video, wat ook aan haar 2.2 miljoen Instagram-volgelinge geplaas is, het sy in die meegaande opmerkings gesê: “Ek het my eiervriesreis twee jaar gelede begin, maar hierdie jaar is dit regtig anders en my ingesteldheid het langs die pad verskuif.

“Om my reis te deel was iets waarmee ek gesukkel het, want elke vrou se ervaring is so anders en ek weet sommige vroue gaan deur baie moeiliker dinge, maar ek het besluit ek wil kwesbaar en eg wees saam met julle.

“Dit is iets wat ek dink regtig bemagtigend kan wees. Ek wil sterk wees vir ander vroue daar buite en help om hulle hierdeur te lei, want dit is 'n onderwerp waaroor nie genoeg gepraat word nie. So ek sal stukkies en stukke van my reis deel en ek hoop julle kan almal daarby baat en bemagtig voel daardeur.”

Sy het verduidelik dat sy in die verlede 'n lae eiertelling en lae vrugbaarheid gehad het.

Heather en Tarek het in Oktober 2021 by 'n luukse seremonie in Santa Monica getrou.

Die egpaar het in 2019 in Newport Beach, Kalifornië, ontmoet.

Wat is 'n ideale aantal follikels vir IVF?

Wat is eiervries?

 

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

KONTROLEER U Vrugbaarheid