IVF babbel

To the Mothers in Waiting deur Hollie Shirley

Moedersdag…..

Dit is vir my altyd 'n aaklige dag, aangesien ek ouer geword het, is my sosiale media-feeds gevul met my vriende wat hul moedersdae vier as moeders self, en wel, ek kan nie anders as om 'n bietjie weggelaat te word nie . Ek is nie deel van die klub nie, nie deur gebrek aan gebrek of probeer nie, en ek wil so graag wees.

Sal my kleintjies my ooit om 9:XNUMX wakker maak met ontbyt in die bed?

Sal ek ooit 'n handgemaakte moedersdagkaartjie kry met 'n stokpersoonlike gesin?
Sal ek ooit iemand se ma wees?

Hierdie vrae roer elke moedersdag in my kop rond, en elke jaar word dit moeiliker vir my om dit te bewaarheid. Omdat ek onder vrugbaar is en nog steeds nie IVF begin vir persoonlike omstandighede wat ek nie kan beheer nie, is dit elke jaar 'n bietjie steek in my hart. Ek kan nie wag om 'n ma te word nie, en ek kan nie wag om die idilliese Sondae saam met my gesin in die bed deur te bring nie. Om besering aan te spreek, het 4 van my vriende hierdie week hul tweede swangerskappe aangekondig.

Ek weet dat ek nie die enigste persoon is wat met sulke dae sukkel nie, en ek weet dat my maat op Vadersdag en byna elke ander "dag" deur dieselfde emosies gaan. Paasfees, Halloween, Kersfees, babastort, verjaarsdae, dit is net 'n herinnering dat ons nog nie daar is nie.

Hoe hanteer paartjies deesdae? As u weet dat iemand hierdeur gaan, hoe kan u hulle ondersteun?

Volledige openbaarmaking - ONS IS NIE JALOOS VAN U KINDERS NIE. Moet asseblief nie voel dat u gedurende hierdie tyd van ons moet wegskram nie. Ons wil net hê dat u op ons situasie let en miskien moet dink voordat u praat.

Onthou dat jy nie alleen is nie. Ek het dit al soveel keer gesê, en dit is 'n bitter soet troos. Daar is soveel paartjies daar buite wat deur hierdie mynveld gaan, so vertroos dat hierdie stryd nie net joune is nie.

Vermy die winkels!

As u nie 'n gesinsfunksie kan vermy nie, probeer die winkels ten minste. Die wonderlike wêreld van aanlyn-inkopies kan hier help. Hoe minder tyd om deur Hallmark-kaarte te sleep, hoe beter. As jy iets soos ek is, koop jy creme-eiers om die pyn te verdoesel.

Kies u fokus

Is daar positiewe aspekte van Moedersdag waarop u kan fokus? Benewens u eie ma of ouma, is daar nog 'n spesiale persoon in u lewe wat viering verdien? Vir my is dit my 96-jarige Ouma. Sy is ongelooflik, en ek is so dankbaar om haar in my lewe te hê. Alternatiewelik moet u dalk net die hele dag wegkom. Bespreek 'n reis, besoek 'n galery, kyk na 'n film of gaan doen iets wat u al jare uitstel. Vind wat vir u goed voel.

kry bemagtig

Dit is maklik om te voel dat u beheer verloor as u die achtbaan van onvrugbaarheid ondervind. Moedersdag verhoog net die gevoel van oorweldig. Die herwin van u gevoel van beheer kan behels dat u net doen soos u die dag wil hê, in plaas daarvan om aan die verwagtinge van familielede te voldoen of aan die oormatige emosie wat skuld genoem word. Om onder u lakens weg te kruip, 'n glas (of twee) wyn te drink en alle sosiale media te vermy terwyl u na herhalings van vriende kyk, is presies wat u nodig het om die dag te oorleef. En dit is goed. Besit dit en gee uself toestemming om vriendelik met jouself te wees.

Beplan vir die dag

As u weet dat dit 'n toetstyd saam met familielede gaan wees, stel u tyd af om die dag geestelik in u gedagtes te oefen. Erken enige snellers, mense of woorde wat u kan ontstel en stel 'n plan in plek vir skadebeheer. Kry u mondelinge comebacks bymekaar vir enige ongevoelige kommentaar en beplan 'n lys van gesprekonderwerpe sodat u altyd die onderwerp kan verander. Stel die tyd voor vertrek in en skryf u maat in die proses.

Word bedagsaam

Tensy u 'n mediterende monnik is, is die kans groot dat u kop gevul is met 'n konstante stroom onophoudelike gebabbel. Ek weet myne is. In tye van spanning kan u brein stories opstel om u onvrugbaarheid te verklaar. U brein wil eerder seker wees van hierdie verhale as om in die ondraaglike onsekerheid van die onbekende te leef. Wees versigtig om nie gedissiplineerde gedagtes by u te laat regeer nie. Deur 'n vorm van bewustheid of meditasie te beoefen, maak u die onsekerheid van u gedagtes stil en skep u meer ruimte vir vreedsame gedagtes.

Hanteer familie en vriende

U ken die ongevoelige vrae, die jammerlike voorkoms en die heeltemal nuttelose brokkies inligting wat kom tydens 'n sosiale byeenkoms van geliefdes wat absoluut geen idee het waardeur u gaan nie. Hulle probeer sekerlik help, maar hulle het geen idee hoe dit is nie. Dit beteken nie dat u hulle moet vergewe omdat hulle ongevoelig of bloot dom is nie, maar dit sal u help as u dit doen. Wroeging dien u nie. Vermy situasies waarin u kwesbaar is vir nuuskierige vrae en nooit voel dat u uself teenoor iemand moet regverdig nie.

Moedersdag is miskien net 24 uur lank, maar daardie een dag van marteling kan u energiereserwes ernstig uitput. Probeer uself voed met 'n week se aangename aktiwiteite om u balans te vergroot. Gee jouself iets om na uit te sien, beplan iets vir elke dag van die week met die uitsluitlike bedoeling om u gees op te hef.

Hier is vir al die moeders wat wag

Aan elke MIW, waar u ook al op reis is, moet u net onthou dat u sorg, u omgee, u vertroos, u liefhet, u help, u bemoedig, u praat, u ondersteun, u vertrou, u gee, u hoop. U is al hierdie dinge. Jy sal jou moedersdag hê. Jou moederhart word gevier. Jou moeder se hart is inspirerend. Jou moeder se hart is net jy.

Dus sê ek vir jou Gelukkige Moedersdag vir al my ontsagwekkende MIW. Ek het jou lief.

Tot volgende keer,
Hx

IVF gebabbel

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.