IVF babbel

Vrou (46) gee geboorte aan 'wonderwerk' drieling in een uit 20 miljard kans

’n Vrou in haar 40’s wat haar vertel is eiers was 'te oud' geboorte gegee het aan drieling nadat hulle natuurlik swanger geraak het na mislukte IVF-pogings

Audrey Tiberius, 'n ma van vier, van Utah, is meegedeel dat sy nie meer kinders kan hê nie.

Maar Audrey en haar man, Tyler (41), het 'wonderbabas' Sky, River en Bay verwelkom, en sy sit dit neer op die krag van gebed.

Sy het aan KSL5TV gesê: “Die kans dat dit sal gebeur is so ongelooflik skaars dat dit vir my net 'n wonderwerk is. Ek voel net my lewe is nou voltooi met hierdie drie babas. Ek kan dit skaars glo, drie babas.

“Ek het vyf jaar lank gebid en gebid vir nog kinders, want ek wou nog altyd 'n groot gesin hê en sewe was my soort nommer. Toe ek uitvind ek is uiteindelik swanger op 45 was ek oor die maan. Maar toe ek uitvind dit is drie en dit sal sewe kinders maak, het ek my droom gekry.”

Volgens vrugbaarheidskenners is Audrey meegedeel dat sy net 'n kans van een uit 100 het om op 45 swanger te raak en drieling op daardie ouderdom 'n kans van een uit 20 miljard te hê, wat dit selfs meer van 'n wonderbevrugting maak.

Audrey het onthul dat die drieling op vyf maande oud floreer en gesê sy spandeer byna sewe uur per dag om vir hulle melk te pomp.

Het jy in jou 40's natuurlik swanger geraak? Ons sal graag jou storie wil hoor, e-pos mystory@ivfbabble.com.

Kan 'n vrou die kwaliteit van haar eiers verbeter?

 

 

 

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.