IVF babbel

Water en die ongelooflike voordele daarvan

Hidrasie is so belangrik vir almal, laat staan ​​iemand wat swanger raak en probeer om swanger te raak

Ek word omring deur 'n hele paar vriende en familie wat daarvan hou om gewone water te drink, maar ek moet erken dat ek nog nooit persoonlik 'n wonderlike waterdrinker was nie! Ek haat dit om te erken dat ek nog altyd 'n vervelige drankie gevind het, en dat ek my dringend om te drink waarskynlik nie vir my guns gedoen het nie!

Wyn, gaskoeldrank, tee, koffie - maklik om te drink, maar tog nie so goed nie. . . en dan daardie vetterige water, nee! Nie my tas nie!

Toe Ben en ek besluit om vir die tweede en laaste IVF-poging te gaan, het ek besluit om my daarop in te gooi - in alle opsigte - en ook te probeer doen wat ek jare lank aangeraai is om meer water te drink!

Maar hoe sou ek dit interessanter kon maak - iets wat my sou lok om dit te wil drink !!

Dus het ek suurlemoen begin byvoeg. Aanvanklik was ek glad nie seker nie, maar na 'n paar pogings het ek daarvan begin hou! Probeer dit dan ook met kalk. . . en dan kruisement. . . dan kruisement en kalk. . . en dan 'n aparte smaak van net water en 'n tikkie bloubessies. . . en dan suurlemoen en gemmer. Ek sou hierdie bestanddele in 'n verkoelde glasbottel water voeg. Nie net was die bestanddele op hul eie goed nie, maar party van hulle saam het ook lekker geproe!

Waarom is water so belangrik vir u en watter voordele hou dit in? . . hier is 'n paar vir die begin!

Water wat deur u liggaam vloei, stimuleer die sirkulasie en verbeter die eiergesondheid.

Servikale slym klink miskien 'n bietjie daar buite, maar dit is 'n belangrike komponent vir vrugbaarheid, aangesien dit nodig is vir die sperm om suksesvol op die eier te kom!

Ons is almal blootgestel aan gifstowwe en daar is baie wat rondom ons liggame dryf, wat moontlik probleme met ons vrugbaarheid kan veroorsaak. Water help om hulle saam te beweeg!

As u baie water drink, kan u gewigsverlies help

Dit kan ook help om 'n gesonde hormonale balans te handhaaf wat ook belangrik is vir vrugbaarheid

Dus is dit beslis die moeite werd om water te drink !!! . . . en ja, ek het swanger geraak en dit ook deur die swangerskap gedrink.

Tot vandag toe hou ek daarvan om 'n uitgedrukte suurlemoen in water te drink. . . 'n glas voor jy gaan slaap en weer wakker word.

Dus vir diegene daar buite wat nie te veel wil wees vir 'water' nie. . . jazz dit op! U sal daaraan gewoond raak - as ek kan, kan iemand my glo, en die voordele is te goed om nie te probeer nie.

op die regte pad

IVF gebabbel

Voeg kommentaar by

TTC GEMEENSKAP

Teken in op ons nuusbriefKoop jou pynappelpen hier

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.

KONTROLEER U Vrugbaarheid

Instagram

Fout tydens die validering van toegangstoken: Die sessie is ongeldig, omdat die gebruiker hul wagwoord verander het of Facebook om sekuriteitsredes die sessie verander het.